De Tabakstop-app, een gratis hulpmiddel voor dagelijkse steun

 
Wanneer je de Tabakstop- app installeert op je smartphone, krijg je bij elke login nieuwe interessante informatie. Deze verschijnt op een eenvoudige en intuïtieve nieuwsfeed en wordt geschreven door de tabakologen van Tabakstop. 
 
Zodra je stopdatum vastligt in je profiel, krijg je statistieken zodat je in één oogopslag ziet hoever je al staat (aantal niet-gerookte sigaretten, geldbesparing, gewonnen levensjaren). En om je te motiveren kan je bij elke stap badges winnen.
 
De app stimuleert de “toekomstige ex-rokers” ook om elkaar te helpen. Een anonieme chat (instant berichtendienst) geeft de gebruikers de mogelijkheid om elkaar aan te moedigen, vragen te stellen, tips te delen… En voor elke vraag die professioneel advies vereist, kan je in de app een bericht sturen naar de tabakologen van Tabakstop, die je binnen de 48 u antwoorden. 
 
Heb je behoefte aan een sigaret en sta je op het punt te bezwijken, open dan eerst je Tabakstop-app. Klik op de “SOS-knop” en de app bezorgt je een uitdaging om je gedachten af te leiden.
De Tabakstop-app is natuurlijk altijd gratis en zonder reclame.

Télécharger l'app Tabacstop pour iPhone

Lees hier de gebruiksvoorwaarden van de applicatie

FAQ (veelgestelde vragen) over de app

Heb je problemen met het downloaden van de app? Ben je je paswoord vergeten? Ga naar de FAQs over de app.

Ben je een probleem of een bug tegengekomen op de Tabakstop-app?

Het spijt ons dat te horen! advies [at] tabakstop [dot] be (Contacteer ons via e-mail) en we zullen je zo snel mogelijk helpen. Hiervoor hebben we een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving nodig van het probleem, eventueel met schermafbeeldingen. Gelieve ons ook de gebruikersnaam door te geven die je in de app gebruikt, alsook jouw type GSM.

Jouw mening telt!

Gebruik je de app al even (liefst, meer dan een week)? Bezorg ons zeker je opmerkingen en suggesties via onze enquête.

Andere manieren om hulp te vinden

Voor elke vraag en voor ondersteuning bij je rookstop kan je gratis terecht bij de tabakologen van Tabakstop (0800 111 00) of kan je je abonneren op onze Facebookpagina.