Onze brochures over rookstophulp

De brochure “Ik voel me zoveel beter zonder tabak”

U wil stoppen met roken, maar u weet niet hoe eraan te beginnen? Onze brochure “Ik voel me zoveel beter zonder tabak” is een hulpmiddel dat u kan helpen om de eerste stap te zetten naar een leven zonder sigaretten.

Deze brochure, geschreven in een toegankelijke taal, binnen het bereik van iedereen, licht de vier stappen toe die u moet zetten om te stoppen met roken. De vele getuigenissen in deze brochure zullen u helpen om u geruggesteund te voelen bij het aangaan van deze uitdaging.

U kunt deze brochure bestellen of downloaden via deze link.

 

 

De brochure “Stoppen met roken. Het kan!”

Tabakstop ontwikkelde de brochure “Stoppen met roken. Het kan!”. Het is een uitgebreidere praktische gids. U vindt er alle informatie over de verschillende manieren om te stoppen met roken, over nicotinevervangers en over hervallen. Alles wordt toegelicht met tests en tabellen.

Deze gids verwijst u ook door naar de verschillende begeleidingsmogelijkheden. Als u zich laat helpen, verdriedubbelt u uw kansen om te stoppen met roken. Het is echter niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken uit alle bestaande begeleidingsinitiatieven. De brochure helpt u door de bomen het bos te zien en de opties te kiezen die het best bij u passen.

U kunt deze brochure bestellen of downloaden via deze link.