Onze brochures over rookstophulp

De brochure “Ik voel me zoveel beter zonder tabak”

Je wilt stoppen met roken, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Onze brochure “Ik voel me zoveel beter zonder tabak” is een handig hulpmiddel dat jou kan helpen om de eerst stap te zetten naar een leven zonder sigaretten.

De brochure is geschreven in een toegankelijke taal, binnen het bereik van iedereen. Ze licht in vier stappen toe hoe je kan stoppen met roken. De vele getuigenissen in de brochure zullen je helpen om je geruggesteund te voelen bij het aangaan van deze uitdaging.

Je kan de brochure bestellen of downloaden via deze link.

 

 

De brochure “Stoppen met roken. Het kan!”

Brochure "Stoppen met roken het kan"

Tabakstop creëerde de brochure “Stoppen met roken. Het kan!”. Het is een uitgebreidere, praktische gids. Je vindt er alle informatie over de verschillende manieren om te stoppen met roken, over nicotinevervangers en over hervallen. Alles wordt toegelicht met testjes en vragenlijsten.

De gids verwijst je ook door naar de verschillende mogelijkheden van begeleiding. Met hulp heb je immers 3 tot 4 meer kans om te stoppen met roken.

Het is echter niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken uit alle bestaande begeleidingsinitiatieven. De brochure helpt je door de bomen het bos te zien en de opties te kiezen die het best bij je passen.

Je kan de brochure bestellen of downloaden via deze link.

 

 

 

Tabakstop viert 15de verjaardag op Werelddag tegen Tabak (31 mei)

Fotoboek "Voorbeeldig gestopt"

 

Op 31 mei 2019 bestaat Tabakstop 15 jaar. Ter ere van die verjaardag doorbreekt het initiatief van Stichting tegen Kanker het zwart-wit denken over rookverslaving en nicotine - de meest verraderlijke van alle drugs.

Het fotoboek "Voorbeeldig gestopt - mijn leven zonder tabak" brengt tien openhartige getuigenissen over rookverslaving, geïllustreerd door foto's van de bekende fotograaf Jimmy Kets.

Download het foto-en getuigenissenboek