Gezondheid en financiën belangrijkste redenen om te stoppen met roken

maandag, 1 september 2014

Bij de start van het nieuwe schooljaar nemen heel wat rokers zich voor om te stoppen met roken. Uit cijfergegevens verzameld door Stichting tegen Kanker blijkt dat rokers van alle leeftijden willen stoppen voor twee belangrijke redenen: gezondheid & geld. Tabakstop staat al 10 jaar klaar om hen daarbij te helpen. En hoewel de dienst steeds beter bekend raakt bij rokers, is de toekomstige financiering van Tabakstop voor 2015 nog niet verzekerd ...

Raadpleeg hier het volledige persbericht >>

Gelauwerd door professionals ...

In mei 2014 won Tabakstop de Caviar-prijs voor Best Use of Technology voor het IT/telefonieprogramma. Deze prijs werd voor de vijfde keer uitgereikt en is ondertussen de meest prestigieuze prijs die te winnen valt in de contactsector tussen leveranciers en gebruikers van dienstverlening.

Stichting tegen Kanker is dan ook bijzonder trots op deze prijs die toegekend wordt door een jury van vakexperts, professoren en gereputeerde bedrijfsleiders. Het is een erkenning van het professionalisme waarmee de Stichting Tabakstop wil beheren. Voxtron, een bedrijf gespecialiseerd in multimedia-oplossingen voor call-centers, bouwde het bekroonde project uit. Bovendien werd Tabakstop ook tweede in het algemene klassement, net na Luminus.

Bekijk hier het filmpje van de prijsuitreiking >>