Stopstone helpt de jongeren

Ben je jonger dan 25 jaar en roken kotsbeu? Dan is Stopstone jouw ideale digitale rookstopprogramma.

 
Ook verknocht aan dat sigaretje? Maar ben je buiten in de kou staan, blut zijn en die stinkende adem beu? Of vind je jezelf geen ‘echte’ roker, maar is het laten toch moeilijker dan je dacht? Stopstone helpt je op weg. Jij bewandelt de route, Stopstone toont de richting en loopt mee met je als je digitale gids.
 
Handig en altijd binnen handbereik: de Stopstone-app
De Stopstone app kan je helemaal persoonlijk opbouwen en pimpen met foto's en leuke quotes zodat ze optimaal kan werken voor jou. De app geeft je structuur en richting in jouw stapsgewijze rookstopproces. Je kiest je eigen motivatoren, kan beloningen instellen en de app berekent dagelijks hoeveel centen je al gespaard hebt door niet te roken. Zo kan je samen met de app aftellen naar je eerstvolgende beloning :-D. Moeilijk moment? De app geeft je ideeën  en helpt je om je eigen rescue plan te maken, altijd snel bij de hand. Heb je toch eens gerookt of ben je  hervallen in je oude rookgewoonte? Stopstone helpt je de draad terug op te pikken en wees gerust, niet met een vermanend vingertje ;-).
 
Benieuwd? Download de app gratis via Google Play of de App Store
 
Heb je toch ook graag een persoonlijke gids en klankbord tijdens jouw rookstop, dan kan je de Stopstone-app ook gebruiken samen met een tabakoloog of rookstopcoach. 
 
Zo vergroot je je kansen om voor altijd te stoppen met roken en hoef je het niet alleen te doen. Wil je graag zo'n persoonlijk begeleidingstraject proberen, dan kan je jouw tabakoloog vinden op www.tabakologen.be. Ben je minder dan 20jaar oud, dan kost een rookstopgesprek je slechts 2 euro. Voor de prijs van 2 pakjes sigaretten heb je dus een volledig rookstoptraject. 
 
Bij Tabakstop kan je een telefonische rookstopcoach krijgen én  die begeleiding is volledig gratis. Inschrijven kan hier.
 
Wil je liever gewoon vrijblijvend een keertje bellen met een rookstopcoach? Geen vraag is te gek. 
Bellen kan op het nummer van Tabakstop dat ook op je pakje sigaretten staat: 0800/11100.