Getuigenis

Yves

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

Ik voel me een vrije niet-roker.
Tabakstop
Bij deze een welgemeende dankjewel aan mijn Tabakstop-begeleidster Christine H.
Ik meen oprecht dat stoppen met roken zonder haar deskundige hulp veel moeilijker zou geweest zijn.

Ook toen ik even een terugval had en terug ben beginnen roken, wist zij me - zonder druk of schuldgevoel - terug te motiveren om opnieuw een stoppoging te ondernemen. En deze keer met succes.

Ik ben in het verleden al eerder gestopt met roken. Dikwijls op karakter. De goesting in een sigaret "wegbijten". Dit met wisselend succes. Soms succes voor enkele weken of enkele maanden. Maar telkens won de sigaret het van mijn karakter.

Nu ik gestopt ben met de hulp van Tabakstop is het anders. Ik voel me een niet-roker. Ik heb helemaal geen zin meer in een sigaret. Niet stoppen op karakter. Gewoon stoppen omdat de zin om te roken er niet meer is. Ik voel me een VRIJE niet-roker. Zalig.

Ondertussen weet zowat iedereen dat tabak duur en ongezond is. En dat er eigenlijk geen redenen meer zijn om toch te blijven roken. Ons verstand is slim genoeg om dat te weten. Maar ons verstand moet het dikwijls afleggen tegen de drang om toch een sigaret op te steken. Christine van Tabakstop heeft me geholpen om die drang weg te laten ebben. Stoppen met roken voelt op die manier heel natuurlijk aan en helemaal niet moeilijk.

Aan iedereen die overweegt om te stoppen met roken, kan ik zeker de begeleiding van Tabakstop aanraden.

Veel succes als toekomstige niet-roker.
38