Getuigenis

Rigo

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

Hoi iedereen.

Ik ben in januari 50 jaar jong geworden, en begon met het roken op mijn 15de, dus al 35 jaar een roker.

Tevens doe ik ook aan sport, namelijk hardlopen. Echter, vele loopschema's geprobeerd, en het resultaat bleef niet uit, maar ik had meer verwacht. Met rode wangen moet ik toegeven dat het uitblijven van het beste resultaat gewoon veroorzaakt wordt door het roken.

Toen stelde ik mezelf 1 vraag: wat WIL ik het liefste: een betere sportman en gezonder worden, of blijven slabakken op sportgebied, maar wel blijven roken ?

Het viel me op dat het antwoord op die vraag eigenlijk vrij eenvoudig was: ik wou een betere hardloper worden, en mijn gezondheid niet in de problemen brengen. Dus heb ik besloten met TE STOPPEN MET ROKEN.

Dat is niet zeer simpel, maar ik ondervind wel veel hulp van de nicotinepleisters. Eerste gedacht was: "amai, die kosten veel geld !!" Ik maakte een kleine berekening, en wat bleek: ROKEN IS NOG DUURDER !!!

Intussen ben ik een kleine 4 maanden GEEN ROKER MEER, maar wel een betere hardloper !!! En niet alleen op sportgebied, maar gewoon ieder uur van de dag geniet ik van de voordelen: veel minder moe, geen hoest meer, en ben ook VEEL GELUKKIGER, en TROTS OM MEZELF.

Wat anderen zeggen, zo'n dingen van "stop eens met roken !" heeft totaal geen invloed, het enige wat belangrijk is om er in te slagen een ex-roker te worden is DE EIGEN WIL. Iedereen kan meer dan ze zelf weten, maar het lukt enkel als er ook de WIL is om iets te bereiken.

Het feit alleen al dat je dit bericht leest, duidt er sterk op dat DE WIL er al is, en wees trots op jezelf, want binnen een paar maanden zeg je: "waarom heb ik zo lang gerookt potv....!"

WIL je jezelf VEEL BETER voelen, VEEL GEZONDER, veel GELUKKIGER ?

Doe zoals ik, en vele anderen, STOP MET ROKEN, en je zal glunderen van EIGEN TROTS !! Daar ben ik van overtuigd !! Nu, wat houdt je nog tegen ? Niets meer ? Ok, perfect !!

VEEL SUCCES

GEZONDE GROETJES50