Getuigenis

Loretta

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

Tabakstop stak me een hart onder de riem op moeilijke momenten
Financiële voordelen
Gezonde levensstijl
Motivatie
Tabakstop
Via medicatie
Ik rookte 30 jaar als 'kettingroker' zonder 24h ooit zonder sigaret te kunnen zijn. Ik probeerde vanalles: hypnose, boeken van Alan Carr, Zyban, kauwgum,...Het zal mijn moment niet zijn geweest.

Mijn gezondheid en dan vooral mijn tanden (tandvlees) speelden mij al lang parten, maar het is ooo zo moeilijk om te laten, ik werd gek als er geen gram tabak meer was! Mijn tanden zijn altijd een topper geweest maar ik heb het zo ver laten komen dat ze volledig zijn bewogen en plekken hebben.... doffer voor een (ex) verslaafde zijn zelfvertrouwen!

Maar ja, komt misschien ooit in orde...

Ik wou al drie jaar echt stoppen, maar de laatste maanden (door een financiële tegenslag) pas geminderd, door ze steeds te halveren. Eén volledige roken ging daarna ook niet meer :-). Ook zocht ik vervanging door bv. enkel lavendel en kamille te roken...dààr rook je ni veel van hoor, hihi, goeie afkick hulp.

Voorafgaand heb ik me wel laten ondersteunen door planten te gebruiken, bachbloesem mixen èn door energetische healingen (voor blokkades te verwijderen).. Dan (maand of twee nadien) heb ik alles verwijderd die aan roken deed denken of ruiken en heb twee x proberen te stoppen, maar mijn zus rookte nog in de buurt.... Dus verder dan 18h ben ik niet geraakt, maar het voelde wel alsof. Nog eens twee weken later ontving ik de nicotine patchen (15mg, aangezien ik reeds zwaar was geminderd). Om 18h heb ik de eerste geplakt, toch nog een asbakje leeggemaakt om een paar trekken te hebben en sindsdien heb ik geen sigaret meer aangeraakt.

Vandaag ben ik 82 dagen rookvrij!!!!!

Ik heb héél veel gehad aan de steun van Tabakstop (Dank je LIEN!!!) omdat ze me echt een hart onder de riem stak op moeilijke momenten. Er zijn heel wat dagen dat het moeilijk gaat, andere totaal niet, en sinds meer dan een maand heb ik het een minuutje moeilijk, heel af en toe. Ondertussen (al een paar weken) vergeet ik zelfs mijn patchen te plakken en ben ik 'vergeven' geweest door rokers rondom. Moeilijk, maar HET LUKT
43