Getuigenis

Joke

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

IK ben sterk!
Motivatie
Hej allemaal!

Voelde een beetje gek om zo vrijuit te spreken zo....(moet lachen). Ben iemand die normaal alles binnen houd of dat toch probeerde uit angst om een last te zijn. Maar vanaf vandaag beginnen de grootse veranderingen. Heb er vanacht niet van kunnen slapen dat begint al goed :s.

Maar zet door! Vanavond is men 1e afspraak bij men tabakoloog in Leuven. Wat info vragen hoe ik het het best aanpak 'deze' keer. Dat ma voor goed wegblijft nu die vuile sigaretjes. Want ze smaken echt al zo lang niet meer !. En toch jaja


Ben al 4 keer proberen stoppen ma nog nooit langer dan 9 maand men zwangerschappen vol gehouden.
En iets in me wil het zo graag! Ben in een zware depressie beginnen roken voor ik men kindjes heb gekregen. Vanuit het idee dat ik minder lang zou leven met men astma....en nu voel ik me wel ok qua gemoed.Maar nu de verslaving er echt wel bij is,is het moeilijk!

Maar IK ben sterk! Als ik uit een depressie van jaren en opnames kan klouteren. Kan ik dit ook! FF oppepper voor zelfvertrouwen. Gogo!

Men grootste motivatie zijn men kindjes en daarna mezelf! Zo typen hier lucht echt wel op! Dankje dat ik mag delen....en lezen hier.

Liefs Joke
30