Getuigenis

Etienne

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

Mijn rookstop gaat verder,... geen behoefte meer om te vapen, ... de sigaret is verbannen!
E-sigaret
Als je kan tellen, is de rekening vlug gemaakt. Ik rookte vanaf mijn veertiende en ben er nu 63. Hoeveel pogingen ik reeds achter de rug heb, ga ik jullie besparen en het ging van klevers tot medicatie. Helaas waren de afkickverschijnselen zo groot dat de rookstop onderbroken werd. Maar ik had een voornemen om te stoppen, de vraag was enkel, wanneer zou ik er klaar voor zijn?
Beloven dat ik ging stoppen voor vrouw of kind waren radicaal mislukt, dus was het verder zoeken naar de juiste manier en wachten op het juiste tijdstip. Tot ik (per ongeluk) kennis maakte met het vapen, zo werd mij verteld dat de nicotine aangepast kon worden tot er uiteindelijk geen meer aanwezig was. Met grote overtuiging naar de winkel, waar ik het goedkoopste toestelletje aanschafte met een vloestof met een nicotine gehalte van 6mg. Om de week verminderde ik de nicotine met de helft en ja hoor, het hoesten bleef achterwege en ook de afkickverschijnselen. Maar... mijn rookstop gaat verder, ik heb zelfs geen behoefte meer om te vapen, ik begin er zeker van te worden de sigaret verbannen te hebben.
Enkel mijn gewicht, alles is zo lekker beginnen smaken dat ik van 90Kg naar 104 ben gestegen. Een nadeel? Lol... die buik begint in de weg te hangen, maar roken, neen danku, nu spaar ik 280 Euro uit/maand
63