Getuigenis

Bruyninckx Christiaan

Deel jouw ervaring

Heb jij proberen stoppen met roken? Jouw verhaal kan anderen helpen!

Vertel het ons

Ik mag roken maar ik wil niet roken!
Gezondheidsvoordelen
Hervallen
Motivatie
Heb 56 jaar gerookt, en gerust de laatste 30 jaar tot 3 pakjes per dag. Vele malen heb ik gestopt maar ben telkens hevallen. De reden van herval was vaak: "toch maar nog eens één sigaret proberen, dat kan toch geen kwaad". Nu, we zijn beginnen roken met één sigaret en niet met een pakje. Dus als je stopt moet je nooit meer ééntje proberen, want dan ben je terug vertrokken. Ik ben gestart met ééntje op mijn tiende.

Waarom ben ik nu gestopt en voor altijd.
Eindelijk had ik het door dat ik VERSLAAFD WAS en dat wou ik NIET. Dus heb ik gezegd tegen mezelf STOP er nu mee, ik ben namelijk niet graag verslaafd aan iets.
Ik ben op internet gaan zoeken wat er met je lichaam gebeurd als je stopt met roken. Deze tekst heb ik afgedrukt en in de woonkamer omhoog gehangen aan de muur, asbakken in de vuilbak en de sigaretten die ik nog had opgerookt met veel smaak. Toen de laatste op was, heb ik gezegd tegen mezelf dit was nu de LAATSTE. En het is gelukt, ik ROOK niet meer en HET HEEFT ECHT GEEN MOEITE GEKOST. Ik dacht dat ik zot zou worden en zenuwachtig en wat nog allemaal, MAAR ER GEBEURDE NIETS.

Eén trukje heb ik wel en dat is het volgende zinnetje en dit helpt "IK MAG ROKEN MAAR IK WIL NIET ROKEN». Ik heb geen enkel MEDICIJN, PLAKKERS of andere rommel genomen, KNOP OMGEDRAAID ik mag nog roken maar wil niet. Dit bevrijd je van de SLAVERNIJ! Je bent herboren en EINDELIJK terug vrij en geloof me dit alleen al maakt je ongelofelijk gelukkig en terug STERK. Ook lichamelijk is er veel veranderd: je ruikt en smaakt beter. Ik piep en hoest niet meer. Nadeel : je ruikt elke roker en die stinken, een paar kilootjes meer ondertussen, enz.

IEDEREEN kan stoppen zonder HULPMIDDELEN. KNOP omdraaien en je bevrijden van de kettingen van de SLAVERNIJ. Veel geluk bij het stoppen, maak je vrij.

Beste groeten van een VRIJ MAN.
JE MAG ROKEN MAAR JE WIL NIET ROKEN.
68